Луцький Забіяка знову із «золотом»

26 Квітня 2016, 16:29
2868

На черговому Міжнародному турнірі з карате «Chernivtsi Cup», що відбувся 23 квітня у Чернівцях, нашу область представляли спортсмени КСК «Волинь».

За нагороди відкритого Кубка Чернівців змагалися 34 команди, а це близько п’ятисот учасників із України, Румунії та Молдови. На татамі місцевого ФОК «Олімпія» вийшли і четверо юних лучан, членів Клубу спортивного карате «Волинь».

Керівник клубу та тренер Валентин Бродович задоволений чіткою організацією змагань та виступом підопічних. Особлива гордість за бої Артема Забіяки, який, змагаючись із ровесниками, здобув «золото». Володимир Тимошевич у півфіналі допустився помилок, відтак зміг піднятися тільки на третю сходинку.

«Владиславу Галасу і Назару Байбулі для перемоги дещо забракло досвіду, адже вони тільки вдруге на подібних змаганнях. Але хлопці продемонстрували бійцівський характер та склали гідну конкуренцію. Мене тішить, що наша команда відчутно прогресує, адже торік із Чернівців ми привезли одну «бронзу», ‒ підсумовує Валентин Бродович.   




Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром