33-й район: центр соцслужб хочуть переселити в приміщення ПФ «Фуджі-експрес»

26 Квітня 2016, 15:48
2903 Джерело: www.vmr.gov.ua

У зв’язку з незручним приміщенням Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, планують не продовжувати договір оренди з ПФ «Фуджі-експрес», а їхнє приміщення на першому поверсі передати на потреби центру.

Про це йшлося під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у вівторок, 26 квітня.

Депутат Сергій Була зауважив, що центр соцслужб потребує нового приміщення, адже нинішнє є взагалі непридатним для такої структури.

«Ми виїжджали на місце і зрозуміли, що на сьогоднішній день стоїть гостра проблема з приміщенням Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. По-перше воно дуже маленьке. Там за половиною столу сидять діти і малюють писанки, а з іншого боку виконують роботу працівники центру. Крім того, людей на інвалідному візку змушені заносити на другий поверх», – розповідає обранець громади.

Зважаючи на це, Була запропонував «переселити» центр в приміщення на першому поверсі, яке орендують для потреб ПФ «Фуджі-експрес».

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що він уже дав доручення повідомити підприємця про те, що міськрада не продовжуватиме оренду, договір якої дійсний до травня цього року. Крім того, за словами заступника, уже іде процес пошуку для підприємства альтернативного приміщення.

«Ми їм спробуємо відшукати альтернативне приміщення. Якщо вони не погодяться переїхати в запропоноване місце, то вже буде їхня проблема. Ми відстоюватимемо інтереси центру соціальних служб», – зазначив Сергій Григоренко.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром