Держава може виділити кошти на будівництво школи № 27

26 Квітня 2016, 12:15
1785

За словами першого заступника міського голови Тараса Яковлева, нині є можливість отримати державні субвенції для добудови школи № 27.

Про це йшлося у вівторок, 26 квітня, під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Тарас Яковлев зауважив, що залишкова вартість будівництва школи становить 79 мільйонів гривень, а в міському бюджеті цьогоріч виділили 3 мільйони. Проте за постановою Кабміну, є можливість врегулювати деякі питання щодо надання субвенцій.

«Зараз є необхідність завершити будівництво самого каркасу та покрівлі. Сума витрат на ці роботи становить 8 мільйонів», – зауважив Тарас Яковлев.

Поки державних коштів не передбачили, ще п'ять мільйонів до уже виділених раніше трьох, планують «взяти» з міського бюджету.

Крім того, депутат Тарас Шляхтич наголосив на тому, що необхідно врегулювати питання з огорожею навколо будівництва, адже майданчик загороджений не повністю.

На що перший заступник мера запропонував обранцю громади разом виїхати на місце і розібратися з цією проблемою.

Раніше повідомлялося, що обранці громади звертаються до усіх голів фракцій, міністрів та народних депутатів, які представляють Луцьк, із проханням виділити 78,8 мільйонів гривень на будівництво школи у 55-му мікрорайоні.

До слова, лучани у петиції просили міську владу виділити кошти на добудову школи № 27.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром