Лучанам розказали про культуру Далекого Сходу

25 Квітня 2016, 11:13
1970

В «Innerspace» відбувся черговий захід проекту EnglishOK, де розповіли про Японію та Далекий Схід.

EnglishOK – проект, який здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа» – повідомляють організатори. 

30 зацікавлених та сконцентрованих  облич уважно слухали спікера, яка розповідала про свою поїздку до Сінгапуру. Окрім того, учасники мали нагоду поспілкуватися з носієм мови, американцем Семом та пограти різноманітні ігри, пов’язані з тематикою заходу.

Учасники проявили свою творчість у завданні «Дивні ситуації», суть якого полягає в тому, що групи гравців отримують опис незвичної ситуації, в якій вони нібито опинилися, а їх завдання написати подальші дії.

«Чесно кажучи, коли з'явилася ідея такого актівіті, ми довго сумнівалися, оскільки деякі ситуації  насправді перетинають межу можливого, однак креативність наших учасників також просто зашкалює – вони вигадують ще комічніші та дивніші вирішення ситуацій», – каже одна з організаторів Юля.

Вже традицією заходів EnglishOK стала «Correctit» – командна гра, завдання якої полягає в виправленні помилок в фактах. Саме за допомогою цієї гри учасники найбільше дізнаються про культуру та традиції країн. 

А так як цього разу тематикою був Далекій Схід – частина світу багата на цікавинки, то фактів та варіантів відповідей було надзвичайно багато. В кінці заходу організатори запросили учасників поласувати смачним печивом та чаєм. 

За подальшими новинами та заходами в рамках проекту EnglishOK слідкуйте за групами в соціальних мережах: Вконтакте та Facebook.







Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром