Старий Луцьк: завалюється будинок, бо жителі мають борги

28 Липня 2015, 12:17
3769

Жителі будинку на вулиці Драгоманова 5, що розташований у Старому місті, нарікають, що вже 20 років поспіль луцька влада ігнорує ремонт будівлі. А працівники ЖКП зазначють, що всі роботи будуть зроблені лише тоді, коли мешканці сплатять борг.

Обдерта штукатурка, потріскані стіни, не облагороджена прибудинкова територія, затоплює підвал – це далеко не весь список незручностей, на які повсякчас нарікають лучани. У громади складається думка, що їхнє помешкання спеціально роблять аварійним з подальшим виселенням мешканців. Бо замість прибудинкової території вже зведена автостоянка. За словами жителів триповерхівки, не раз надсилали звернення у ЖКП. Проте ні відповіді, ні реакції так і не було. Громада каже, що вже й цемент закупила для того, щоб зробити стяжку біля будинку.

«Попросили лише робочих. Проте ЖКП №3 вкотре проігнорувало нас», - скаржаться жителі.

Лучани додають, що навпроти їхнього помешкання будинок швидко відремонтували та привели в належний стан.

«А нас обходять стороною», - обурюються жителі.

Натомість директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев зазначив, що жителі цього будинку боргують по сплаті комунальних платежів. А всі роботи, що входять до компетенції комунальників, почнуть виконувати лишень по сплаті боргу.

“Ми як ЖКП надаємо тільки чотири послуги. Фасадом будинку — не займаємося. Окрім цього, міськвиконком приймав відповідні рішення щодо того, що усі роботи будуть виконувати так, як платять громадяни. Нині тут — борг у понад шість тисяч гривень. Коли заборгованість буде поганешо, тоді я особисто прийду до жителів, аби вирішити їхні проблеми”, - пообіцяв Руслан Юлдашев.

Андрій ГЕРАСИМЧУК
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром