Центральний парк: скаржаться на дітей, що «їздять по ногах»

25 Квітня 2016, 11:05
2048

Лучанин пропонує створити окреме загороджене місце для катання на дитячих електромобілях біля фонтану, навпроти входу у центральний парк та на площі в центральному парку, бо діти їздять неорганізовано і заважають пішоходам.

Таке звернення на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Руслан Луцюк.

«Я нічого проти катання дітей не маю, а навпаки тільки за, але це має бути якось більш організовано, діти не повинні їздити по ногах людей, збивати інших діток, наїжджати на дитячі візочки (що неодноразово траплялось на моїх очах)», – написав мешканець.

Він зауважує, що місце для перенесення можна знайти навіть не відходячи від парку. Альтернативним місцем для облаштування автомобільного майданчика лучанин вважає ділянку, яка знаходиться збоку від фонтану і заростає зіллям.

Коментарі
25 Квітня 2016, 14:50
Це напевно скаржаться ті . то ніколи не мав дітей, за скільки років, що живу в Луцьку ні разу ні одна дитина не наїхала
25 Квітня 2016, 17:29
Ви своїх дітей вчіть вести себе як належить в суспільстві і нікому не заважати. Самі бидло і бидлоту виховуєте! Вони у вас настоячи зроблені і половина вилилась! Хай вам вдома по ногах їздять!
25 Квітня 2016, 18:10
Це ж як вже того"задовбали" переїхала дитина на електромобілі? Ну переїжджали мене свої і чужі діти-нічого не зробилося мені-ходжу без милиць і не на візку... Це якась безплідна потвора написала про "задовбало" - своїх нема і на чужих гавкаю
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром