Державна прикордонна служба на Волині матиме нові обличчя

26 Червня 2018, 06:00
Прикордонник 4400 Джерело: 5 канал
Прикордонник

У Державної прикордонної служби на Волині будуть нові обличчя, форма, підрозділи й нові підходи до роботи пунків пропуску.

Державна прикордонна служба дає шанс проявити себе кожному, хто хоче позитивних змін у їх функціонуванні, – повідомляє Sfera-TV Lutsk

Причому показати нові підходи в роботі зможуть як уже сформовані прикордонники, так і ті, хто з охороною державних рубежів стикнеться вперше.

Об’єднати креативників вирішили навколо нового відділу «Римачі», в підпорядкування якого восени спеціально перейдуть залізничний і автомобільний пункти пропуску «Ягодин». Свого часу Дмитро Ігонін прослужив прикордонником 7 років, але згодом
звільнився. Та коли почалася війна на Донбасі, повернувся і незадовго потрапив в АТО. За рік перебування там зрозумів, що стоїть не лише за мир, а й загалом за зміни в державі. Тому й вирішив спробувати себе в ролі нового обличчя кордону.

Наскільки має збільшитися штат прикордонників, не розголошують. А одна з причин його поповнення в тому, що багато сил кинуто на оборону східних рубежів. Тестування вже розпочали з 14 червня. Усі, хто складуть їх, півроку навчатимуться в Оршанецькому навчальному центрі в Черкаській області й лише після отримання сертифікатів зможуть приступити до служби.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром