У «Луцькводоканалі» сказали, скільки води лучани виливають на городи

25 Червня 2018, 12:49
«Водоканал» закликає встановлювати лічильники 4099
«Водоканал» закликає встановлювати лічильники

Луцький «Водоканал» нагадав мешканцям приватного сектору, в будинках яких відсутні лічильники води, що з них братимуть гроші за полив газонів та городів, незалежно від того, використовують вони для цього центральне водопостачання, чи ні.

Про це йдеться у дописі на сайті комунального підприємства.

Адміністрація «Луцькводоканалу» нагадала споживачам послуг з централізованого водопостачання, які мешкають у приватних будинках, необладнаних лічильниками, про рішення Луцькради, затверджене ще у 2004 році. Зокрема, там йдеться про те, що таким споживачам щодоби з травня по серпень нараховують плату за споживання 6 літрів на кожний «квадрат» за усередненим показником площі зелених насаджень на земельній ділянці, а на полив теплиць – по 15 літрів на метр кубічний об'єму.

Зважаючи на це, абонентів «Водоканалу», які бажають оплачувати лише фактично спожиту воду, закликали встановлювати в себе лічильники води, тим більше, що за Законом України усі об'єкти житлової забудови мають бути забезпеченні комерційним обліком води до 2 серпня 2019 року. 

Для уточнення даних по нарахуваннях можна звертатись на «Луцькводоканал» за адресою: м. Луцьк, вул.Дубнівська  26, 1-й поверх (каб.№1 та №2) та вул. Січова, 16. Для коригування площі зелених насаджень необхідно надати землевпорядну документацію та установчі документи на об’єкти, які знаходяться на земельній ділянці

Читайте також: «Луцькводоканал» повідомив альтернативні методи передачі показів

1
Норми споживання води
Норми споживання води

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39