Показали, яким буде новий житловий квартал поблизу Луцька

23 Червня 2018, 08:30
Візуалізація нового житлового комплексу 2126
Візуалізація нового житлового комплексу

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський опублікував у Facebook візуалізації нового проекту, який зводитимуть в селі Струмівка.

Про це інформує Перший.

«2 липня ми презентуємо наш «Новий Струмочок»! Це одна з візуалізацій. Сподіваємось, що всім Вам сподобається», – прокоментував світлину бізнесмен.

Раніше Андрій Разумовський вже анонсував новий житловий комплекс. 

«Уже працюємо над стартом нового проекту. Це буде новий житловий квартал, поряд зі «Струмочком» у селі Струмівка. По-суті це буде друга черга «Струмочка», але масштабніша. Це перший житловий комплекс, який включатиме в себе різні види житла – і окремі будинки, і таунхауси, і багатоквартирні будинки», – повідомив забудовник.

Будівлі займатимуть ділянку площею 7,5 га. Там буде близько десяти приватних будинків, поряд понад 150 таунхаусів і кілька багатоквартирних будинків на три-чотири поверхи. А ще буде комерційна зона для магазинів, кафе, побутових послуг.

У центрі облаштують розважальну зону, яка складатиметься із дитячого та спортивного майданчиків, зони для прогулянок, місця для кросфіту, баскетболу, футболу.

Як виглядатиме новий будинок у Струмівці
Як виглядатиме новий будинок у Струмівці

Читайте також: Фахівці встановлюють радіатори Kermi у ЖК «Супернова»

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром