Члени виконкому «міряються мускулами» із депутатами

21 Квітня 2016, 16:50
1772

Депутати хочуть скасувати рішення виконкому щодо продовження оренди підвального приміщення на Лесі Українки, 25, яке міськрада запланувала виставити на аукціон.

Про це стало відомо у четвер, 21 квітня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Депутат Костянтин Петрочук зазначив, що під час засідання виконавчого комітету за продовження оренди проголосували усі ті, хто увійшов до складу виконкому не від політичних фракцій. Зокрема, депутатів здивувала позиція заступника міського голови Сергія Григоренка.

За словами обранців громади, Григоренко попередньо обіцяв підтримувати виставлення приміщення на аукціон, проте на виконкомі проголосував за продовження оренди.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко також зазначила, що відділ підтримав рішення депутатів і ще 16 лютого надсилав лист, у якому попереджував про відмову у продовженні оренди.

Тож депутат Тарас Шляхтич запропонував рекомендувати профільним посадовим особам в міськраді не приймати до відома ніяких документів про укладення договору оренди до завершення пленарного засідання сесії, яке відбудеться 27 квітня.

Крім того, депутати проситимуть Сергія Григоренка у письмовій формі пояснити зміну свого рішення.

До слова, два підвальні приміщення на Лесі Українки пропонують виставляти на аукціон одним лотом, аби привабити більше підприємців.

Район.Луцьк раніше повідомляв, що приміщення на Лесі Українки, 25, яке луцька міська рада планує продати, через рік може значо зрости через реконструкції вулиці.

Коментарі
05 Травня 2016, 01:12
У луцьку ввдбуваеться травля громадських організацій. Хто за цим стоїть.<br/>А Григоренку респект.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром