Як жарт лучанина про посаду в Європарламенті сприйняли за правду

21 Червня 2018, 22:48
Володимир Павлік 2218
Володимир Павлік

Активний лучанин і письменник Володимир Павлік оприлюднив відео прочитання оповідання «Вітання» з книги «Овації або Замальовки з натяком...».

«Представники Франції підтримали мою кандидатуру, у бельгійців голоси розділились навпіл, а італійці взагалі одноголосно виказали мені довіру.

Це було феєрично, відтепер я буду представляти у Європарламенті велику українську ....так, треба уже в зал заходити, пролунав дзвінок...ооо, десь в глибині здогадувався, що це будильник.

...Розмістив публікацію з таким текстом на своїй сторінці у Facebook. Оскільки напередодні повернувся із Страсбурга, де перебував з українськими юристами на навчанні у Раді Європи,  захотілось пожартувати, бо півночі снилися мені вибори до Європарламенту. Зранку пишу кілька рядків і в кінці публікації ставлю смайлик-посмішку, натякаючи тим самим на жартівливий зміст.

Читайте також: Як лучанин допомагає фахівцям зі всієї України переймати європейський досвід

Не так сталося, як задумалось: посипались численні вітання з обранням мене, куди й самі не розуміли, бо ж зранку, мабуть, усі читали спросоння, нашвидку відкусуючи бутерброд та поглядаючи на годинник. Ще впродовж кількох днів багато знайомих і не дуже, пробігаючи повз у натовпі, кидали: «Вітаю!» Я  ж, розуміючи,  що краще не розчаровувати,  просто відповідав з посмішкою: «Дякую!»

Пишу нову публікацію і починаю з попереднього тексту, тобто, розміщаю попередню публікацію і кажу, що вирішив так пожартувати, а люди, в основному  читали, мабуть, смакуючи ранішній бутерброд з кавою, і поглядаючи на годинник...

Але після другої публікаціі і пояснень посипалось ще більше привітань... Якось  так. Отож, не здивуюсь, якщо від сьогодні знову почнуть вітати».

Читайте також«Туристи – нудисти»: як волинян розхвилювали оголені угорські дівчата

Активний лучанин вже два десятиліття організовує «народну дипломатію». ІНТЕРВ'Ю

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром