Член виконкому звинуватив керівництво містобудування у службових зловживаннях

20 Квітня 2016, 17:15
4433

Один із членів виконавчого комітету Олег Бондарук попросив міського голову дати оцінку діям чиновників з управління містобудування та архітектури, бо вважає, що вони зловживають службовим становищем.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету у середу, 20 квітня.

Зокрема, на розгляд виконкому виносили питання про розміщення товариством з обмеженою відповідальністю «Ковельський хлібокомбінат» тимчасової споруди на вулиці Кравчука.

Олега Бондарука обурило те, що на розміщення МАФА на цій території неодноразово відмовляли одному підприємству, але дозволили іншому.

Зокрема директор хлібопекарського підприємству «Західторгхліб» Віталій Бобир у соціальній мережі  Facebook повідомляв, що чиновники відмовляють йому у розміщенні тимчасової споруди. Вони обґрунтовували це тим, що МАФ буде суперечити нормам благоустрою, бо має встановлюватися за рахунок газону. Проте «Ковельському хлібокомбінату» вони дають зелене світло, попри те, що у нього порушення виявилися ще значнішими.

«Потрібно перевірити службові зловживання Герасимюка та Матвіїва. Цей проект-рішення має аналогічні порушення, але проходить через комісію і  виноситься на розгляд виконавчого комітету. Прошу надати оцінку тим чиновникам і їхнім діям. Я думаю, що це буде цікаво і підприємцям», – зазначив Олег Бондарук.

Прокоментував цю ситуацію і заступник міського голови Сергій Григоренко. Він стверджує,що закиди Віталія Бобира є безпідставними, адже питання про розміщення МАФУ ковельським підприємством всього лише внесли до порядку денного і рішення по ньому ще не прийняли.  

Крім того, він запропонував зняти питання про розміщення «Ковельським хлібокомбінатом» тимчасової споруди на вулиці Кравчука і перевірити, чи є можливість там його встановити.

В результаті, члени виконкому не голосували за проект-рішення.


Коментарі
21 Квітня 2016, 10:54
Хліб від того дешевшим не стане, а за тими кіосками вже будинків не видно. ВИГІДНО це лише тим ,хто дає дозвіл- недозвіл на їх будівництво.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром