«Виконком є тормозом розбудови міста», ‒ Микола Романюк

20 Квітня 2016, 12:46
2748

Міський голова розкритикував дії членів виконавчого комітету, який з першого разу не дав дозволу на коригування детального плану території житлового кварталу між вулицями Рівненською, Карпенка-Карого та Островського.

Таку заяву міський голова Микола Романюк зробив у середу, 20 квітня, на засіданні виконавчого комітету.

У Луцьку міську раду звернулися управління капітального будівництва та ТзОВ «Кристал житло інвест» з проханням внести зміни до детального плану території житлового кварталу між вулицями Рівненською, Карпенка-Карого і Островського у зв’язку із зміною проектних рішень.

Проте, оскільки забудовник почав зводити будинок, не дочекавшись внесення відповідних коректив, члени виконавчого комітету не підтримали проект-рішення.

«Виконком є тормозом розбудови міста. Я буду виводити на чисту воду членів виконкому. Заходьте сюди як громадяни і дбайте про громаду. Для вас краще, щоб заростало бур’янами? Треба працювати, а не ставити палки в колеса», – обурився Микола Романюк.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що необхідно дозволити забудовнику внести зміни до детального плану території, проте за порушення він має понести відповідальність.

«Я розумію, чому ви не голосували. Бо не маючи підстав, там вже здійснюють будівництво. Такий факт є. Забороняти не можна, але потрібно покарати за це», – зауважив Тарас Яковлев.

Вислухавши аргументи, члени виконкому підтримали проект-рішення більшістю голосів.

1
Старий план території
Старий план території

 

Коментарі
21 Квітня 2016, 13:11
Микола Ярославович правий і його потрібно підтримати,неможе місто жити і будуватись так як хоче хтось з депутатів чи членів виконкому. На мою думку хай все що добре і гарне будуеться в місті Луцьку впроваджуеться в життя,а Лучанам буде приемно жити в цьому місті. Чим більше буде нових мікрорайонім тим чистіше буде наше місто. Ф смітників в місті нам непотрібні. Микола Ярославович,будьте більш рішучим,а нормальні Лучани Вас підтримають завжди. Мені подобаеться наше місто і я горжусь що я тут живу,тим більше я приймав участь в його будівнитві 11 років.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром