Старе місто: визначили тариф за паркомісце

20 Квітня 2016, 12:16
1932

Підприємство «Ельбе УА», що перемогло конкурс із визначення оператора паркування транспортних засобів на майданчиках у Старому місті, визначило тариф за одну годину паркування у розмірі шести гривень.

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету у середу, 20 квітня.

Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович зазначив, що йдеться про паркувальні майданчики на вулицях Глушець, 1, Драгоманова, Галшки Гулевичівни, Плитниця, 10 (Замкова площа), Братковського.

Формування тарифу на послуги з паркування здійснили згідно до вимог постанови кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками платного паркування транспортних засобів» виходячи з планових витрат підприємства для обслуговування.

Підприємство «Ельбе УА» планує встановити в старій частині міста автоматичну паркувальну систему в комплексі з паркувальними автоматами на спеціальному програмному забезпеченні. Вони будуть контролювати безкоштовний в’їзд соціальних та комунальних служб міста, а також моніторити оплату за паркування та обмеження руху.

Загальна планова сума інвестицій «Ельбе УА» у встановлене обладнання складає 2,3 мільйона гривень. Приватне підприємство пропонує встановити тариф на послугу паркування одного транспортного засобу у розмірі шести гривень в годину на період до 31 грудня 2016 року.

Крім того, передбачається дозволити проїзд до 20 хвилин безкоштовно вулицями Драгоманова, Галшки Гулевичівни, Плитниця та Братковського після встановлення обладнання для обмеження руху. Режим роботи місць платного паркування діятиме з 6:30 до 16:30 щодня, крім понеділка та святкових днів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром