ПортCity вже збирає подарунки до «Дня Шопоголіка»

25 Червня 2018, 11:23
«День шопоголіка» 2042
«День шопоголіка»

«День Шопоголіка» зовсім близько, тому ПортCity вже збирає для Вас подарунки.

30 червня приходьте у ТРЦ ПортСity, робіть будь-яку покупку (окрім гіпермаркету Там Там) та отримуйте цінні подарунки: мережеве обладнання, грошові сертифікати та сертифікати на покупки від магазинів: Motosport, Brocard, Jasmin, Буква, хімчистка Чисто, Інтертелеком, Там Там, кінотеатру PremierCity, арени GeneratorCity, боулінг-клубу StrikeCity, дитячого центру FigliMigli та інших. Окрім подарунків усіх гостей чекають приємні сюрпризи від ТРЦ. 

Розіграші будуть відбуватись щогодини, з 13:00 до 17:00. Просто будьте присутні на початку кожної години на першому поверсі ТРЦ ПортCity у зоні головного входу, обов’язково майте при собі чек на покупку здійснену 30 червня 2018 року в ТРЦ, відповідайте на питання  та отримуйте подарунки!

Спонсором «Дня Шопоголіка» виступила компанія «Інтертелеком» – національний оператор мобільного та фіксованого зв'язку за технологією CDMA, який також надає послуги безлімітного 3G-інтернету. Саме для того, аби ви залишалися в режимі онлайн в будь-якій точці України, «Інтертелеком» надав в якості призу роутери ATEL AMF 80 с активованим тарифом «День за 5 гривень».

Читайте також: У «ПортCity» до кінця липня – «тижні переваг»

Акція від «Інтертелекому»
Акція від «Інтертелекому»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром