Депутат розповів про кричущі зловживання «Луцьктепла»

19 Квітня 2016, 15:16
2339 Джерело: www.hroniky.com

Відсутність менеджменту, неефективний облік та безвідповідальність керівництва – основні порушення, які виявила тимчасова комісія на ДКП «Луцьктепло».

Про це Сергій Була розповів на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у вівторок, 19 квітня.

Депутати заслухали звіт контрольної комісії з питань «Луцьктепла», яка кілька місяців намагалася розібратися, як допомогти підприємству вийти з кризи. Сергій Була розповів, що ситуація на «Луцьктеплі» критична.

За його словами, там не ведеться менеджмент, а бухгалтерський облік є неефективним. Він розповів, що на території «Луцьктепла» знаходяться об’єкти нерухомості, на які немає документів. Для їх обслуговування використовують електроенергію та інші послуги, а грошей не сплачують. Керівництво так і не змогло пояснити, що це за об’єкти та чому вони розміщенні на території.

Ще одним явним порушенням є невідповідність у актах виконаних робіт. Сергій Була розповів, що контрольна комісія розглянула більше 40 таких актів. І як виявилося, роботи, що були «виконані» на папері, насправді не зроблені.

Саме тому у звіті комісія рекомендує звільнити осіб, причетних до підписання недостовірних актів робіт, розробити стратегію підприємства та оголосити конкурс на заміщення керівника «Луцьктепла».

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев розповів, що сам з проблемами невідповідності актів виконаних робіт не стикався. Проте зауважив, що коли такі факти підтвердяться, то за це нестимуть відповідальність.

«З приводу зловживання, я нічого не знаходив. Для мене це дуже цікава подія. Якщо були виявлені будівельні зловживання, то таке без покарання не залишиться», – зазначив заступник мера.

Коментарі
19 Квітня 2016, 18:47
Я там працював такого безтолку ще не бачив. Пустовітко тоді працював злодій зі злодіїв був. Ніхто не проводив ремонту котелень ,просто мильна булька всі запчастини на мільйони списувалися, а гроші в кармани.Як ці котельні ще працюють сам не можу ума приложити.Працюють там одні жополизи,які працюють рабами на їх дачах,змушений був і я працюватина, а не схотів потім то звільнили запросто так.Дійсно помойна яма.Вони крадуть, а нам воду відключають.Садити потрібно всіх,хто там був попередні роки
19 Квітня 2016, 23:01
А з чим стикаеться той Яковлев?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром