Волі: «Ревізор» перевірив «Тарантеллу»

17 Квітня 2016, 12:08
4512

На третій день перебування в обласному центрі команда Вадима Абрамова та Анни Жижі навідалася у піцерію «Тарантелла», що на проспекті Волі.

Про це пише Таблоїд Волині.
 
Як і у всіх закладах, бородатий «Ревізор» проінспектував на чистоту зал, вбиральню та кухню: холодильник, витяжки, раковини. Спробував «тарантелівську» піцу, а також традиційно випив чашечку еспресо.
 
А от коли спробував розрахуватися карткою - офіціант запитав у нього пін-код, за що одразу ж отримав зауваження. Виявляється, термінал знаходиться за барною стійкою.
 
Піцу та каву у «Тарантеллі» ведучий похвалив. Також не було зауважень щодо ваги продуктів – гостей піцерії у порціях не обманюють. Кухню «віддраювали», помітив «Ревізор», що зрозуміло: всі заклади міста вже «на вухах». Але все одно знайшов бруд на витяжці, в холодильнику для десертів – куряче філе, а у залі – жуйки під столами.
 
«На стінах піцерії я помітив надпис латинською «In vino veritas», що означає «Істина – у вині». Але я б сказав: «Істина у деталях», тому поки що свою відзнаку «Ревізор» залишити у «Тарантеллі» не може», – оголосив свій вирок Вадим Абрамов.

«Хоч зауваження і були незначними, але для нас це стимул працювати ще краще. Ми знали, що «Ревізор» у місті, готувалися до його візиту, хотілось, звичайно, отримати відзнаку, у нас чудовий колектив і це було б нагородою за їхню роботу, але поки що чогось не вистачило», – каже директор закладу Тетяна Скрипчук.

Відвідувачка, яка приїхала з внуками у Луцьк з Кузнецовська, стала на захист піцерії. Каже, що сервіс їй тут подобається і кімната для дітей також.
 
«Інколи і вдома на кухні не можна мати ідеальний порядок, так само і тут. Але зауваження щодо роботи потрібні, все-таки ми йдемо в Європу», - вважає жінка.

Долучилися до такої позиції і діти,яких у закладі на той час було чимало. Юні відвідувачі розповідали телевізійникам, що «Тарантелла» – їхній улюблений заклад, і дуже просили дати піцерії нагороду.








 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
18 Квітня 2016, 13:05
Круто, молодці!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром