Куди піти з дітьми на вихідних 16–17 червня

17 Червня 2018, 08:45
Куди піти з дітьми на вихідних 3624
Куди піти з дітьми на вихідних

Вихідні – знову нагода відпочити та насититися позитивними емоціями.

Тому журналісти Район.Луцьк підготували для вас підбірку заходів, отож, шукайте цікаве щось для себе:

СУБОТА, 16 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 17 ЧЕРВНЯ

СІМЕЙНИЙ МУЛЬТФІЛЬМ «СУПЕРСІМЕЙКА 2»

Після подій першої частини суперсімейка користується підвищеною увагою з боку журналістів. Несподівано виявилося, що чарівна Місіс Виняткова набагато краще виглядає на екрані телевізора, ніж її чоловік. Містеру виключно все частіше доводиться сидіти вдома і доглядати за дітьми, у кожного з яких є свої причини бути незадоволеним власними суперздатностями. Однак сімейним проблемам належить відступити на другий план, коли виявиться, що спокою Суперсімейки загрожує новий могутній ворог.

Час і місце:  10:00 (3D), 10:40, 12:20 (3D), 13:30, 14:40 (3D), 15:50 (3D), 16:30, 17:00 (3D), 18:10 (3D), 18:50, 19:20 (3D) – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2; 10:10, 12:30 (3D), 13:45 (3D), 14:50 (3D), 16:05 (3D), 17:15, 18:30 (3D), 19:40 (3D) – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1.

СУБОТА, 16 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 17 ЧЕРВНЯ

ВИСТАВКА КАРПАТСЬКИХ РОБІТ

Запрошують на попленерову виставку карпатських робіт «Славсько: весна, осінь і знову весна» Руслана Чугая.

Проходитиме вона на вулиці Лесі Українки, 24а, в Галереї мистецтв (місто Луцьк).

Виставка карпатських робіт
Виставка карпатських робіт

НЕДІЛЯ, 17 ЧЕРВНЯ

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «СОЛОМ’ЯНИЙ БИЧОК»

У Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться урочисте закриття 42-го театрального сезону. З нагоди цього покажуть дитячу виставу «СОЛОМ’ЯНИЙ БИЧОК». Вартість квитка – 20 гривень. Вистава триватиме годину 5 хвилин – це з антрактом. Вистава для дітей з трьох років.

Жили собі Дід і Баба. Жили бідно, нічого в них не було. Мріяли про своє господарство і достаток. Тож вирішили для початку завести собі Бичка. А де ж його взяти – не знали. До кого тільки не звертався Дідусь, та все якийсь дивний цей Бичок був, тільки збитків завдавав... Аж поки не зробили його із звичайної соломи.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу-огляду театрів ляльок «Прем'єри сезону «2016-2017» вистава здобула Диплом Переможця у номінації «Краща вистава для дітей дошкільного віку».

Час і місце: вулиця Кривий Вал, 18; початок о 12:00.

Вистава для дітей
Вистава для дітей

СУБОТА, 16 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 17 ЧЕРВНЯ

КОМЕДІЯ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ПЕС»

Перед нами досить незвичайний детектив Макс. Чим же він такий унікальний? Та тим, що він ротвейлер, який говорить. Узагалі не вміє мовчати, ні на хвилину не закриває свою пащу. У цього пса-мачо разом із його напарником-людиною є важлива місія – розслідувати викрадення рідкісних тварин. Для цього Макс під прикриттям стане учасником престижної виставки собак у Лас-Вегасі. Максу доведеться багато перетерпіти заради цього конкурсу краси. Але задля порятунку інших тварин від продажу потрібно йти на все. Та й у пса є підтримка у вигляді декількох друзів. Макс виведе негідників на чисту воду.

Час і місце: 10:15, 17:25 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1.

СУБОТА, 16 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 17 ЧЕРВНЯ

ВИСТАВКА КАРТИН

У Луцьку проходить унікальна виставка картин, на яку запрошують всіх охочих.

Проект «Мотанка», молодої художниці Марти Пітчук – це своєрідний зв'язок поколінь. Прадавній оберіг ляльки-мотанки накладається на сучасні жіночі образи. Кожна картина – жива, з своїм характером та настроєм. На полотнах передана динаміка, вітер, непокірність, що є висвітленням характеру зображуваної жінки. Кожен образ вольовий, гордий, заглиблений у себе.

Художниця родом з Івано-Франківська. У 2014 році закінчила монументально-декоративний живопис у Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ, а у 2015 році здобула фах художника-ілюстратора в Українській академії друкарства у Львові. У Луцьку експозицію «Мотанка» представлять вперше.

Проходить вона на вулиці Набережній, 42 в Луцьку.

Вхід вільний.

Виставка картин
Виставка картин

СУБОТА, 16 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 17 ЧЕРВНЯ

КАРНАВАЛ ПОВІТРЯНИХ КУЛЬ

Лучани змoжуть пoбачити у місті великі пoвітряні кулі вже 15 червня. А 16-17 червня в місті прoйде найгучніша пoдія цьoгo рoку – AEROSFERA. Карнавал пoвітряних куль.

У Луцьку зберуться справжні прoфесіoнали пoвітрoплавства, аби пoдарувати неймoвірне шoу лучанам. Прoтягoм двoх днів усі oхoчі змoжуть пoлітати на справжній пoвітряній кулі, насoлoдитись виглядoм аерoстатів в луцькoму небі, стати свідкoм барвистих нічних світінь та зрoбити яскраве селфі на рoки пам'яті.

Oкрім аерoрoзваг на Карнавалі пoвітряних куль буде і насичена музична прoграма. Хедлайнерами фестивалю стануть гурт Le cœur/Ле кер та співачка RIYA/Рія з Києва!

Карнавал повітряних куль
Карнавал повітряних куль

Читайте також: Прoграма Карнавалу пoвітряних куль у Луцьку

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром