Де купити торфобрикет і дрова у Луцьку за доступною ціною

15 Червня 2018, 15:06
Де у Луцьку продають дрова за вигідними цінами 11751
Де у Луцьку продають дрова за вигідними цінами

Перш ніж відповісти на запитання «Де купити торфобрикет у Луцьку?» та «Де закупити машину дров у Волинській області?», вважаємо за необхідне з’ясувати ще один не менш вагомий аспект задля залишення позаду найменших сумнівів. Мається на увазі доцільність певного виду палива. Що вигідніше в зимовий час? Газ чи дрова? Блакитне, або, можливо, тверде паливо?

Українці дедалі частіше відмовляються від дороговартісного газу, який, до того ж, неякісний: горить, але не гріє на повну потужність. У ролі привабливої в плані вартості альтернативи для обігріву своїх осель вони обирають торф’яні брикети. До слова, дорого обходиться також електроенергія.

Для порівняння: щоб обігріти споруду площею 150 м2, за опалювальний сезон достатньо використати рубані дрова у загальній кількості 2-х машин (всього 16 складометрів). Коли ж брати газове паливо, то знадобиться 3000-4000 кубів, не менше. І то при умові нормального стану будівлі: жодних щілин, тріщин, вікна-двері – якісні та надійні тощо.

1
Купити торфобрикети у Луцьку за вигідною ціною
Купити торфобрикети у Луцьку за вигідною ціною

Економити на опаленні допоможе придбання брикетів торфу (ціна яких на сьогодні – у розумних межах) і обігрів будинку саме ними. Аби ж досягнути іще більшої економії, замовляти їх варто у літній період, позаяк спрацьовує принцип «готуй воза взимку, а сани влітку». Завчасне придбання твердопаливної сировини – максимально виграшний варіант: вартість найдоступніша, плюс – час є в запасі, аби матеріал до зими просохнув, набув потрібної енергетичної цінності.

1
Щоб купити кругляк, звертайтеся у компанію «Drova-plus»
Щоб купити кругляк, звертайтеся у компанію «Drova-plus»

А що оберете ви?

Ваш вибір – це торфобрикет, дрова в Луцьку за доступною ціною? Тоді компанія «Drova-plus» – до ваших послуг! Пропонуємо зробити замовлення з доставкою по Луцькому району на вигідних умовах. Дрова колоті, метровий кругляк та торфобрикети – за найпривабливішою у регіоні вартістю.

На замітку!

  • Якщо потрібно дрова для каміна, замовляйте дубові, березові, з вільхи та акації.
  • Шукаєте дрова для мангала? Найкращими будуть фруктові дерева.
  • Актуальне використання твердопаливного котла? Правильно буде зупинитися на такому паливі, яке горить до 6 годин, а саме: на торфобрикетах або твердих породах дерев (граб, дуб, клен, ясен, акація, в’яз).

Щоб замовити торфобрикет на Волині, дрова в Луцьку, звертайтеся у компанію «Drova-plus». Вигідні умови співпраці та оперативність опрацювання замовлень вам гарантують!

Телефони для зв’язку: (098)109-40-84, (050)109-40-84.

Електронна пошта: [email protected].

 

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром