Кривий Вал: луцька їдальня шокувала «Ревізора»

15 Квітня 2016, 17:46
5544 Джерело: volyn.tabloyid.com

Знімальну групу шоу «Ревізор», що виходить на «Новому» каналі, шокувала луцька їдальня під назвою «Берізка» на вулиці Кривий Вал.

Перевірка навідалася у заклад в обідню пору, у п’ятницю, 15 квітня, пише «Таблоїд Волині».

Численна знімальна група на чолі з ведучим Вадимом Абрамовим перевірила кухню закладу. Що телевізійники побачили там ‒ згодом виклали в офіційних спільнотах у соцмережах. 

У закладі кажуть, що через них сьогодні вся виручка «в трубу», а кухарки ‒ ледь не в передінфарктному стані.

Проте, один із постійних відвідувачів «Берізки» заявив знімальній групі, таки доївши свій обід: 

«Не залежно від результату вашої ревізії, цей заклад залишається єдиним в Луцьку, де справді смачно, доступно і по-домашньому!».








 

Коментарі
16 Квітня 2016, 05:46
Треба подякувати тій людині яка запросила в їдальню ревізорів, щоб усі побачили закулісні "порядки" закладу громадського харчування на території державного підприємства. Директор Пошти абсолютно не дбає за здоров'я своїх співробітників.
16 Квітня 2016, 05:51
Та він ні за що на пошті не дбає, крім набити кармани. А ще дбає дуже за своє власне здоров'я, бо за час роботи у нас наїв боки на півцентнера. Временщик. Пошта і так доживає свої останні часи, Гавришків розвалює іі окончатільно.
16 Квітня 2016, 05:54
Пошту валить, людей які багато років пропрацювали розганяє. Влаштовує на роботу таких тупаків безмозглих як і сам.
17 Квітня 2016, 13:57
Постійно там обідаю-це просто жах. А для чого у нас в Луцьку санепідемстанція,хоч раз у півроку перевіряла б санітарний стан і порядок на кухні. Видно для того,щоб ці санітрні лікарі одержували по 10 тисяч і чухали одне місце,структура,яку давно пора розігнати,коли не приносить користу громаді.А з виду такі всі приємні і культурні ,а неряхи і грязнулі.Добре,що не отравилася. Більше не піду і всім рекомендую туди не йти.Це просто жах.Молодці ревізори,дай вам Боже здоров"я,щоб викривати ці страшні факти.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром