У Луцькій РДА вирішили, як запобігатимуть спалахам кору

14 Червня 2018, 11:28
Епідемія кору 1909
Епідемія кору

У Луцький районній державній адміністрації провели позачергове засідання, зумовлене спалахами кору в різних населених пунктах.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зібралася у стінах Луцької РДА у середу, 13 червня. Про це йдеться на сайті Луцької районної державної адміністрації.

Присутні говорили про запобігання розповсюдження кору на теренах району. З пропозиціями виступали завідувачка Луцького міжміськрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Марія Білоношко, головні лікарі Луцької центральної районної лікарні й комунального закладу «Луцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сергій Коновал, Оксана Чертюк та інші. На засіданні також були присутні посадові особи, завідувачі амбулаторій Княгининівської і Боратинської сільських рад.

Для того, щоб запобігти та оперативно реагувати на можливі спалахи кору, домовилися провести агітаційну роботу по екстреному щепленню населення. Зауважили також, що джерела водопостачання мають строго відповідати санітарним вимогам, тож планують проводити регулярний лабораторний контроль.

Нагадаємо, у школи невакцинованих дітей візьмуть, а в дитсадки — ні.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
14 Червня 2018, 14:45
Чудо ! Вирішують в РДА . Що головний лікар ЦРЛ вже не проводить оперативних нарад . Привикли, що "дядько зверху" має керувати і вирішувати. Ось і результат- кір розповзається по області.
14 Червня 2018, 14:48
Довго вирішують ,а результату немає.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром