Новини районів: головні події 11-15 квітня

15 Квітня 2016, 19:11
1940 Джерело: volyn.tabloyid.com

Палаючий автобус, страйк у СІЗО та капітальні ремонти – таким лучани запам’ятають тиждень, що минає.

Традиційно Район.Луцьк підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

ГУЩА:

Графіті на вулиці Лідавській
Графіті на вулиці Лідавській

На вулиці Конякіна пʼяний батько мало не зарізав сина. Чоловік зателефонував і повідомив, що зарізав сина. Поліція прибула миттєво, батька затримала відразу. Син вижив, але отримав важке ножове поранення в ребро біля серця.

На вулиці Конякіна син викрав телевізор у матері.  Про крадіжку чергову часину Луцького відділу поліції повідомила 59-річна потерпіла. Жінка розповіла, що злодій забрав телевізор «Samsung», вартістю 7 тисяч гривень.

На вулиці Лідавській художник прикрасив стіну кольоровими автівками.  Малюнки на стінах з’являються на замовлення приватної фірми. 

ЦЕНТР:

На вулиці Ярощука крадій розбив віконну шибку у квартирі та поцупив ювелірні вироби і травматичний пістолет.

На вулиці Степана Бандери, 20 розпочали планові роботи з капітального ремонту двору.

На вулиці Лесі Українки демонтували пам’ятник члену КПЗУ Степану Бойку. Пам’ятник передали у Волинський краєзнавчий музей.

Ув’язнені Луцького слідчого ізолятора влаштували протест через ущемлення їхніх прав на передачі та побачення з рідними.

У центрі міста поблизу кафе «Бравий Швейк», що на вулиці Лесі Українки, виникла бійка між двома жебрачками.

33-Й РАЙОН:

Тріщина на шляхопроводі
Тріщина на шляхопроводі

На оновленому шляхопроводі, який з’єднує проспект Соборності та Перемоги, з’явилася тріщина. Така ситуація виникла через порушення правил будування мосту.

Містяни благають про підземний перехід.  Лучанин зареєстрував петицію із пропозицією збудувати підземний перехід напроти гіпермаркету «Там Там» та ТЦ «Порт City».

На вулиці Ветеранів, 15 два каналізаційні люки створюють людям незручності.

40-Й РАЙОН:

Поліейські ведетьбесіду з пішоходами-порушниками
Поліейські ведетьбесіду з пішоходами-порушниками

На автостанції № 1 горів автобус. Водій автобуса стверджує, що причиною пожежі стало замикання. На час займання пасажирів у транспорті не було.

На автостанції № 1 затримали злочинця, який вчинив розбій у кімнаті відпочинку. Розбійник побив потерпілого та забрав у нього мобільний телефон «Nokia» і 500 грн. Сума завданих матеріальних збитків становить 1 тис. грн.

На Варшавському ринку полісмени влаштували «рейд на пішоходів». За годину поліцейські виписали п’ять штрафів та зробили десятки попереджень пішоходам, котрі порушували правила дорожнього руху.

На вулиці Кравчука збили п’яного пішохода. Жінка-водій, керуючи легковиком Chevrolet Lacetti, здійснила наїзд на пішохода, який, перебуваючи з ознаками алкогольного сп’яніння, рухався проїзною частиною.

СТАРЕ МІСТО:

Підземелля у місті
Підземелля у місті

На вулиці Глушець, 1 муніципали демонтували «наливайку» «Бар Замковий», яка простояла на Центральному ринку понад 10 років.

У місті відновлять екскурсії у підземелля під Кафедральним костелом святих апостолів Петра та Павла.

ВИШКІВ:

Жителі вулиці Героїв УПА скаржаться на відсутність освітлення у нічний час біля будинків 64а, 64б, 62а, 62б, 64в та сусідніх.

КІЧКАРІВКА:

На вулиці Ковельській авто «Фольксваген» врізалося у службове авто «Теремно хліб». Ймовірно, водій першої машини не розрахував безпечну дистанцію, через що й трапилася аварія.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром