Сміттєву реформу у Луцьку перенесли

14 Червня 2018, 06:00
Сміття 2017 Джерело: expres.ua
Сміття

У Луцьку роздільний збір сміття відклали. Раніше виконком ухвалив рішення, згідно з яким із червня полігон тверих побутових відходів у Брищі не прийматиме несортоване сміття лучан.

Однак, зваживши усі за і проти, міська влада переглянула своє рішення та перенесла нововведення на серпень. Про це повідомляє 12 канал.

До прикладу, в Гіркій Полонці кажуть, що зараз мають лише шість контейнерів для пластику. Решту планують придбати, якщо у липні буде перевиконання бюджету.

У Луцьку ж ситуація - краща. Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків вже давно подбали про контейнери для пластику. У дворах будинків, де ще не навчились самостійно господарювати міська влада потроху облаштовує майданчики для роздільного збору сміття.

На це з бюджету вже виділили мільйон гривень. Ще сто смітників отримає місто безплатно завдяки програмі співпраці із німецьким краєм Ліппе. Скільки треба загалом коштів - ще не підрахували. Проте обіцяють, що до кінця року в кожному дворі буде спеціальний майданчик. Їх загалом в місті - півтори тисячі. Також до кінця року планують широку інформаційну кампанію.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
14 Червня 2018, 11:00
Роби,чи не роби роздільне , а вуличні "сортувальники" перевернуть все по-своєму.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром