«Не треба таких гімнюків слати в АТО», – лучанин про водія луцької маршрутки, який не зупинився дідусю

13 Червня 2018, 20:30
Водій луцької маршрутки не зупинився дідусю 2677
Водій луцької маршрутки не зупинився дідусю

Водій маршрутки №29 не зупинився старенькому дідусеві біля зупинки «історичний факультет».

Про це на сторінці у Facebook написав Андрій Ковальчук.

Шофер луцької маршрутки №29 не став на зупинці «історичний факультет», щоб забрати старенького, який стояв і не опускав руку, демонструючи прохання забрати його. 

«Водій проїжджає мимо, а коли жінка в салоні почиає питати, чого діда не забрав, той каже, що не побачив. І тут демонструється нова тактика. Водій не сперечається із пасажирами, стає за зупинкою далеко, стоіть пару секунд і каже, дід не хоче їхати.

Потім стає ясно, чому водій поводиться так тихо. У салоні їде праціаниця Луцького депо і коли пасажирка починає питати прізвище водія, щоб поскаржитись, ця праціаниця каже очмандітєльний жарт – не заважайте водію. Хочете взнати прізвище, їдьте на кінцеву зупинку. Водій на зупинці біля Променя так нічого пасажирці й не сказав. 

Читайте також: Водій маршрутки №19 взяв з 11-річної дитини п'ять гривень

Набрав знайомого, перепитав за цю маршрутку, точно, це маршрут тролейбусного депо.

Люди із депо, ваш директор має стільки майже років, як той дідо, що не взяли на зупинці! Чого ви усі стали такими скотами? Ви думаєте, що ви старенькими не будете?

Читайте також: Лучанка обурилась рівнем транспортних послуг у місті

Маршрутка N 29. До Променя доїхала о 15:30. У маршрутці були вільні місця. Номер маршрутки АС 9517 АО. Пасажири виходили і записували номер. Цікаво, хто подзвонить на мерію. Жіночка, та що за діда заступилась, худенька, невеличка, уявив, як із нею пообщались би на кінцевій зупинці.

Якась жінка, пенсіонерка, почала обурюватись і казати, що водія треба в АТО послати. Не треба таких гімнюків слати В АТО. Хлопці там були і будуть нормальні, а не якісь отброси, яким платять зарплату грошима людей, які живуть і працюють у Луцьку. Про кого то так турбується наша міська власть?

Порядку нема зовсім. Пацани, старенькими тоже будете, якщо ваші безсердєчні клапани дадуть вам побачити старість», – йдеться у дописі.

Читайте також: Водій луцької маршрутки №251 не дав дітям решту

Відродження: лучанці з дітьми не зупинилася маршрутка

Лучани 40 хвилин чекали «вишківську» маршрутку

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром