У місті викрили нарколабораторію

14 Квітня 2016, 17:23
1526

У місті викрили нарколабораторію, яку облаштував в одній із квартир багатоповерхівки 23-річний переселенець із Луганська.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

13 квітня оперативники в одному з мікрорайонів затримали чоловіка в якого виявили та вилучили близько 30 грамів амфетаміну. Після цього поліцейські з дозволу затриманого провели огляд його помешкання.

«Під час огляду помешкання правоохоронці виявили та вилучили обладнання та речовини, які використовують для виготовлення синтетичної наркотичної речовини – амфетаміну», – повідомив керівник третього управління Департаменту протидії наркотиків Національної поліції України Олексій Душейко.

Як з’ясували поліцейські, 23-річний чоловік родом із Луганська. На Волинь приїхав із окупованої території рік тому.

Усе вилучене поліцейські направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання, наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Вирішується також питання про відкриття, зокрема, кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України та обрання відносно зловмисника запобіжного заходу.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром