Старокостянтинівські літаки «борознять простори» луцького неба

14 Квітня 2016, 16:50
5976 Джерело: https://vk.com

Через капітальний ремонт злітно-посадкової смуги на базовому аеродромі в Старокостянтинові до Луцького військового аеродрому передислокувалась 7-а бригада тактичної авіації, в загальній кількості 14 бортів.

Про це написали на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» у соціальній мережі Вконтакте.

Передислокувалася бригада разом із 12 літаками Су-24М в модифікаціях фронтових бомбардувальників (Су-24М) і фронтових розвідників (Су-24МР), а також двома навчально-бойовими літаками Л-39 «Альбатрос».

За попередніми даними, 7-а бригада тактичної авіації пробуде в Луцьку від двох до трьох місяців, поки на базовому аеродромі в Старокостянтинові не завершать капітальний ремонт злітно-посадкової смуги.

Під час перебування в Луцьку бригада виконуватиме планові навчальні польоти за курсом бойової підготовки льотного складу Повітряних Сил Збройних Сил України.

Через це просять населення Волині не хвилюватись. Польоти на наднизькій висоті є нормою для фронтової авіації, тому грім серед ясного неба лунатиме тепер над Луцьком і Волинню чи не щодня.

Екіпажі бригади виконуватимуть навчальні польоти на бойове застосування на авіаційний полігон Повурськ в Ковельському районі, де екіпажі фронтових бомбардувальників Су-24М відпрацьовуватимуть навички ракетних та бомбових ударів по наземних цілях, а також навички прориву протиповітряної оборони противника на гранично малих висотах.

У свою чергу екіпажі фронтових розвідників Су-24МР контролюватимуть результати цих ударів, а також відпрацьовуватимуть навички ведення повітряної розвідки. А на навчально-бойових літаках Л-39 "Альбатрос" молоді соколи Повітряних Сил Збройних Сил України відпрацьовуватимуть вищезазаначені навички під керівництвом досвідчених інструкторів.

Також не виключають можливість проведення навчальних польотів у темний час доби «вечір з переходом в ніч» із завершенням льотної зміни після 23-ї години. А «турбореактивні будильники» на аеродромі спрацьовуватимуть о 7:00.  


1

Фото зі сторінки Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром