Двісті юних лучан відпочивають і вчаться у літньому таборі

12 Червня 2018, 05:32
Покажчик табору 4408 Джерело: voltv.com.ua
Покажчик табору

203 учні луцьких шкіл розпочали літні канікули з відпочинку із навчанням. Саме таку програму пропонує обдарованим дітям літній табір «Ерудит», що діє при «Ровеснику», повідомляє 12 канал.

Це переважно переможці олімпіад, творчих та інших конкурсів. Навчання в літньому таборі – це не традиційні уроки. Знання доносять в ігровій формі. Деякі предмети – обов’язкові для всіх, решта як факультативи – за бажанням.

Це одне з небагатьох місць на Волині, де можна дізнатися основи дизайну, психології та іспанської мови. Самі відпочивальники кажуть, що в смартфонах не сидять – немає часу, та й є цікавіші заняття.

Табір на балансі Луцької міської ради. Грошей постійно не вистачає, тому тут роблять часткові ремонти. Цього року діти були приємно вражені новими меблями і вбиральнями.

Також один з семи житлових корпусів тепер має новий дах. Вихователі кажуть, що дуже необхідна велика крита тераса, де могла б розміститися уся зміна. Нині у дощову погоду доводиться тулитися групами по кімнатах. Єдине, що незмінне у Ровеснику, то – харчування. Як кажуть самі вихованці, тут годують ситно, смачно, корисно і п’ять разів на добу.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром