Ініціатор створення робочої групи хоче звільнити директора ДЮСШ № 2

13 Квітня 2016, 18:21
2346

Через велику кількість зауважень до директора ДЮСШ № 2 під час виконавчого комітету, створили робочу групу, ініціатор якої впевнений, що нинішній керівник не гідний свої посади.

Про це стало відомо у середу, 13 квітня, під час дня депутата на тему «Ознайомлення з роботою дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста».

Депутат Наталія Бунда зауважила, що до робочої групи увійшли обранці громади, члени виконавчого комітету і громадськість. Головою групи призначили заступника мера Андрія Кицю.

Він зазначив, що лише один із членів групи ставив питання про звільнення з посади директора Валерія Панчука. Інші ж зібралися для того, аби дослідити ситуацію і тоді зробити певний висновок.

«Мова не йде про те, що чоловік щось вкрав. Він залучив спонсорські кошти, але окремої бухгалтерії немає. Тому важко простежити їхній обіг. Але якщо проаналізувати загальний розвиток закладу за три останніх роки, то помітний серйозний прогрес. Не буду називати прізвище члена групи, але якщо мова йде про зміну директора, то покажіть мені кращого», – повідомив Андрій Киця.

Голова постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Наталія Бунда додала, що перед днем депутата члени робочої групи вже навідувалися до школи і ставили питання, які звучали на виконкомі. На що директор пообіцяв підготувати інформацію про залучення спонсорських коштів і про те, що було зроблено за час його керівництва.

Нагадаємо, що вдруге на розгляді виконавчого комітету міської ради постало питання розміщення приватного тренажерного залу у Луцькій ДЮСШ № 2.

Коментарі
14 Квітня 2016, 00:10
Чи можно розміщувати приватні тренажери для дорослих в дитячому закладі?Може вкажуть прізвище того депутата який лобірує хапуг,та зьїдає порядну,працьовиту людину?
14 Квітня 2016, 16:47
Кращого директора, я небачив. Стільки зробив і ще до нього притензіі. Я в шоці від влади.
26 Квітня 2016, 19:39
Так це ж сама гірша школа в Луцьку,Правлиьно роблять,що звільняють совка. Там все робиться, як за комуністичної совдепії.Пора вливати молоді сили,молоду удмку і совість трішки
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром