Ветеранів: просять тротуар та «зебру» на небезпечній дорозі

13 Квітня 2016, 10:18
1496 Джерело: www.n71.ru

Уже багато років на відрізку вулиці Ветеранів відсутній тротуар та перехід через вулицю, що змушує людей порушувати правила дорожнього руху та ризикувати життям.

Про це написав Сергій Гембік у вівторок, 12 квітня, на сайті Єдина система місцевих петицій.

Так як рух транспорту тут дуже інтенсивний і є кілька різких поворотів, лучанин не раз бачив, як мами з дітьми перебігають дорогу.

«Люди змушені йти просто по проїжджій частині дороги 20-30 метрів. А з боку дитячої поліклініки паркан взагалі стоїть впритул до проїжджої частини. Не раз доводилось бачити, як мами з дітками, що йдуть до дитячої поліклініки чи Малої академії наук перебігають цю небезпечну для життя ділянку вулиці», ‒ описує проблему лучанин.

Він каже, що тротуари і перехід могли облаштувати, коли у цьому районі почали будівництво житлового будинку, але цього не відбулось:

«Надія у мене з'явилась коли поряд розпочали будівництво житлового будинку та реконструкцію цієї частини дороги, але ні, виявляється тротуари та перехід ніхто тут не збирався облаштовувати. Тепер прошу небайдужих мешканців міста підтримати мою петицію, аби чиновники таки помітили цю проблему і облаштували невеличкий відрізок тротуару та перехід через вулицю. Важливо вжити своєчасних заходів, аби уникнути трагедії та зберегти чиєсь життя», ‒ просить підтримки ініціатор звернення.

Станом на 13 квітня петицію підписали 9 осіб із 300 необхідних.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром