Весняний Луцьк: найбільш заквітчані місця міста

12 Квітня 2016, 11:46
4146

Холодні та вітряні дні залишилися позаду і тепер у місті розпускається перше молоде листя каштанів та берез, ніжний білий цвіт яблунь та абрикосів, різнобарвні бутони тюльпанів та нарцисів, заповнюючи своїм ароматом усе місто.

Район.Луцьк пропонує добірку світлин найбільш весняних місць у місті.

Зараз жителі і гості Луцька у Старому місті мають нагоду побачити не лише давню архітектуру, а й помилуватися квітами на будь-який смак. 








Проспект Грушевського може впевнено змагатися за звання найбільш квітучої вулиці міста. Поблизу Волинської обласної клінічної лікарні цвіте ціла алея абрикосів. 

1




1


2

1


Незважаючи на те, що багатоповерхівки 55-го району досі будують, місцеві мешканці намагаються висаджувати там різнобарвні квіти та дерева.

2







1

Дерева на Привокзальному районі теж кожної весни тішать око лучан. Чи не кожне з них росте вже декілька десятків років.


1




Побачити весняний цвіт можна, прямуючи мостом до гіпермаркету «Там Там». 






2

1

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
12 Квітня 2016, 22:51
Дуже гарні фото! Весна!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024