Соборності: шляхопровід ремонтували без дотримання будівельних норм

11 Квітня 2016, 11:53
4836

На оновленому шляхопроводі, який з’єднує проспект Соборності та Перемоги, з’явилася тріщина.

Минулого року «Луцькавтодор» завершив ремонт і лучани могли потішитися ідеальним асфальтом на шляхопроводі.

Проте, вже з настанням весни почали вилазити недоліки – просто посередині з’явилася чималенька тріщина на одному зі швів.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький пояснив, що це невелика проблема і її вже виправляють.

Він розповів, що виникла така ситуація через порушення правил будування мосту.

«Вони зробили дві опори, які рухаються, а дві опори нерухомі підряд, а це мало робитися через одну. Тому зараз «ходить» центральний шов», – зазначив директор департаменту.

Крім того він розповів, що каболку (смоляний канат, –  ред.), яка заповнювала шов мосту, уже видалили і скоро почнеться ремонт.

«Зараз будемо з цим розбиратися, каболку вже витягнули з мосту і будемо за рахунок грантів ремонтувати», – зазначив Іван Кубіцький.

Нагадаємо, що на ремонт шляхопроводу на Соборності-Перемоги виділяли 1 мільйон 200 тисяч гривень.





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
11 Квітня 2016, 19:33
Бабло відмили частково пішла прєщина.....
12 Квітня 2016, 14:55
"За рахунок грантів?!" А чому не за рахунок Автодору? Якщо водій порушив правила, то штраф він за чий рахунок платить?! А то давайте ще оголосимо збір коштів для Автодору на переремонтування мосту. Ну а що?..
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром