Центральний парк: з'явиться нова відпочинкова зона

07 Червня 2018, 04:00
Центральна алея парку імені Лесі Українки у Луцьку 6049 Джерело: ВолиньІнфо
Центральна алея парку імені Лесі Українки у Луцьку

Частину території парку Лесі Українки, яка вже тривалий час пустує та має не дуже привабливий вигляд, взялись приводити до ладу.

Вже невдовзі там обіцяють створити нову та цікаву відпочинкову зону. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Щоб все було по чесному, луцькі владці оголосили конкурс на кращий проект з облаштування території де раніше був розміщений так званий Діснейленд.. Та хоч місце привабливе і людне, взятися за справу зголосився чомусь, лише один підприємець.

Відтак, не залишається нічого іншого як надати йому можливість працювати, каже заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула, і презентує наданий проект.

За словами Софії Гули, підприємець обіцяє що на території будуть працювати аніматори для діток, функціонуватиме кінотеатр під відкритим небом а також проводитимуться різні концерти. Відтак, просить виконкомівців підтримати таку концепцію облаштування. Натомість, член виконавчого комітету Олександр Серватович зауважив, що для того аби облагородити територію не обов’язково її віддавати підприємцям, мовляв місто могло б самотужки зробити цю роботу.

Виконувач обов’язків мера Григорій Пустовіт каже, ідею облаштувати місце під громадські заходи вивчали, однак вона виявилась недоцільною. Відтак, аби місце не стояло пусткою члени виконкому таки затвердили розроблену концепцію підприємця на облаштування відпочинково-розважальної зони.

Читайте також: Чому лучани покидають домівку назавжди заради роботи в Польщі

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром