Лучани три роки чекають порятунку від спеки, – Микола Яручик

06 Червня 2018, 16:12
Водяна завіса 2319
Водяна завіса

Лучани вже третій рік – в очікуванні обіцяних владою обласного центру вуличних «рятувальників від спеки».

Про це розповів Микола Яручик, повідомив сайт ВолиньPost.

Депутат Луцькради нагадав, що ще у 2016 році запропонував встановити у місті водяні завіси: він запропонував встановити їх у найбільш прохідних місьцях обласного центру Волині. Ідею тоді підтримала більшість депутатів і тодішній в.о. міського голови – Ігор Поліщук, а згодом і нинішній, Григорій Пустовіт.

Читайте також: Місто може отримати своїх «рятувальників від спеки», – Микола Яручик

На думку обранця луцької громади у місті достатньо встановити два вуличних души: на Театральному майдані та на бульварі Дружби Народів.

Втім, досі у Луцьку, на відміну від Рівного, Черкас або Києва вуличні душі так і не з'явилися. Хоча, за словами Миколи Яручика, вартість проекту для міста – неістотна, близько 20-30 тисяч гривень.

«На жаль, реакції – нуль. Більше того, ми створили комісію і знайшли 20 точок у місті, до яких є технічна можливість підключити ці зрошувачі. Тобто, для влади ми дали все. Навіть якщо водяна завіса в спеку врятує одне життя – її варто поставити. Ніхто ж не каже вмикати її в мороз», – зауважив депутат.

Микола Яручик знову звернувся з проханням встановити водяні завіси до заступника мера Григорія Недопада і нині чекає на відповідь.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром