Кравчука: водій заблокував вхід до перукарні

10 Квітня 2016, 18:42
4152 Джерело: facebook.com

На вулиці Кравчука поблизу торгового центру «Слон» водій залишив машину біля входу в перукарню і зник.

Про це написала Роксолана Корзун у Facebook.       

Через годину викликали поліцію, але водія на місці не було. Патрульні сказали, що без власника авто нічого не можна зробити (бо ж не чекати його весь день). У результаті вирішили, що той нічого не порушив.

«Усім доброго дня! Одразу скажу, що біля будинку є стоянка, через дорогу стоянка, біля Слона стоянка, у сусідньому подвір'ї стоянка (місце можна знайти, якщо захотіти!) На фото все видно, вхід у перукарню. Водія немає вже годину. Подзвонили у поліцію, виклик прийняли, приїхали оперативно, через хвилин 20. Проїхали мимо по Кравчука, заїхали у сусідній двір (сюди навіть не під'їжджали), подзвонили і кажуть, що нічого не порушує. У мене був шок. Потім вже у розмові відмовилися від своїх слів, ніби, ну так неправильно поставив. Але! Без водія нічого не можуть зробити і все. Одного водія вони не будуть чекати цілий день. Отже, машину можна залишати де завгодно, головне швидко вибігти і не підходити, коли поліція під'їде))))

 



 

Коментарі
10 Квітня 2016, 23:21
шо за х
10 Квітня 2016, 23:31
в перукарню мав зайти слон.людина там нормально проходила
11 Квітня 2016, 17:38
А парковка на тротуарі - це не порушення, не менше двох метрів повинен бути прохід для пішохода. Ці поліцейські холопи толком правил не знають, вже не стільки пилу у них після 100 днів роботи, тепер можна і підзабити болт на роботу. Потихеньку стають колишніми мінтами, тільки ті бабло косили, а ці протоколи шмаляють, щоб більшу премію получити.
12 Квітня 2016, 15:04
Нарахунок того, що стають ментами правда!!! Знайомого зловили випившого за кермом... Шановні в поліції вже такса є 100зелених. Взявши грошикі, попросили більш так не робити, і шоб не було біди, навіть до стоянки провели. Вот вам і поліція.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром