Влада міста не дозволила луцькій підприємиці торгувати морозивом

06 Червня 2018, 13:30
Не дозволили торгувати морозивом на Глушець 2498
Не дозволили торгувати морозивом на Глушець

Луцькій підприємиці Софії Дяченко не дозволили ще один рік торгувати морозивом на вулиці Глушець, а порекомендували перенести лоток в інше місце.

Про це стало відомо під час виконкому у середу, 6 червня.

Лоток для торгівлі морозивом розміщений біля зупинки автобусів навпроти Центрального ринку.

Підприємиця прийшла на засідання виконкому і розповіла, що давно торгує морозивом. Свою «точку» продажу жінка привела в порядок: встановили там лічильник, а також провели електрику. На виконком підприємиця Дяченко прийшла, аби її підтримала міська рада і дозволила торгувати далі.

Проте члени виконкому зауважили, що «точка» з морозивом знаходиться навпроти «зебри», тому не можуть дозволити торгувати далі на цьому місці.

«Ми за підприємців, але давайте робити все правильно. Потрібно перенести лоток в інше місце, подалі від пішохідного переходу. Ми дамо можливість працювати далі, але якщо все буде правильно», – зазначив член виконавчого комітету Ігор Муковоз.

Інший член виконкому Олександр Серватович теж зазначив, що не можна надавати дозвіл, адже лоток потрібно однозначно перемістити в інше місце.

В результаті члени виконкому не підтримали проект рішення.  

Читайте також: На Глушець функціонуватиме відпочинкова зона

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
07 Червня 2018, 13:59
Ото вже новина!!!!! Що аж про неъ треба писати ..... ось вам тема для роздумив: треба чи не треба ставити смитник биля пишоходного переходу?!?!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром