Лучан вчили писати грантові проекти для програм ЄС

06 Червня 2018, 03:00
Прапор ЄС та України 2198 Джерело: ТРК «Буковина»
Прапор ЄС та України

Члени Делегації представництва Європейського союзу розповіли про молодіжні, освітні, культурні і бізнес-можливості для українців.

Головна мета – підвищення рівня обізнаності наших громадян щодо розвитку стосунків між Україною та ЄС. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Окрему увагу делегація приділяє розвитку малого та середнього бізнесу. Розповідають підприємцям як можна знайти бізнес-партнера в ЄС. Проте не все так легко як здається, адже з підписанням угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі, з’явилося і чимало вимог. Для початку необхідно привести фірму у повний порядок, впровадити проектний підхід щодо усіх аспектів діяльності організації, підготувати персонал.

Адже перш, ніж підписати грантову угоду, експерти Єврокомісії вивчать фінансовий, організаційний, кадровий потенціал вашої компанії. Щодо лучан, то їх найбільше цікавлять культура, освіта та можливості обміну. Є питання і в органів місцевої влади, зокрема що стосується житлово-комунальної сфери.

Найбільше, за словами експертів, українцям бракує досвіду і базових знань, адже проекти, які подаються до ЄС мають свою специфіку. Тому сьогодні делегація представництва Європейського союзу лише познайомила лучан з грантовими програмами. А вже 6-7 червня навчатимуть прописувати проекти детальніше.

Читайте також: Яскраві забави, танці та смаколики: як на Грушевського пройшло свято двору

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром