Владу просять зробити «хоч щось» з небезпечним переходом на Дубнівській

05 Червня 2018, 12:39
Небезпечний перехід 2399
Небезпечний перехід

Лучанка звернулась до влади обласного центру Волині з проханням зробити «хоча би щось», аби аварійна ділянка дороги стала безпечнішою для пішоходів.

Своє звернення розмістила на платформі «Відкрите місто» Наталія Березко.

Жінка поскаржилась на те, що нерегульований перехід на вулиці Дубнівській у Луцьку, між зупинками громадського транспорту «Луцькводоканал», є небезпечним для пішоходів, оскільки автотранспорт рухається на цій ділянці з великою швидкістю: «дорогу просто неможливо перейти».

Нагадаємо, майже рік тому лучани звертались до відповідних служб з проханням встановити перед цією «зеброю» штучні обмежувачі швидкості – «лежачих поліцейських». Втім, тоді лучанам пояснили, що дорога на Дубнівській є магістральною, і втановлювати обмежувачі швидкості на ній заборонено. 

Відповідь департаменту ЖКГ
Відповідь департаменту ЖКГ

Тож торік на даному переході лише поновили розмітку, яка ніні вже витерта потоком автотранспорту. Проблема ж з обмеженням руху автівок залишається відкритою. 

«Було уже немало жертв. Прошу, зробіть хоча би щось», – завершила своє звернення лучанка.

.

Вулиця Дубнівська
Вулиця Дубнівська

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
06 Червня 2018, 23:38
Хай та пані підніме свою Ж. і пройде 150 метрів до світлофора на К.Карого і там безпечно перейде через дорогу, якщо тут боїться переходити. 4 полоси руху, поїдьте в Київ, там переходи через кілометр, а в нас через 50-100 метрів їх малюють. Не подобається жити в місті - в село, на хутір, там немає авто. Подумай те як швидка з хворим буде стрибати по тим лежачим поліцейським? Або пожежна?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром