Новини районів: головні події 4-8 квітня

08 Квітня 2016, 19:05
3065

Підпалені авто, викрадена бруківка та стрілянина у центрі міста – таким лучани запам’ятають тиждень, що минає.

Традиційно Район.Луцьк підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

33-Й РАЙОН:

Місце, де демонтували кіоск на Молоді
Місце, де демонтували кіоск на Молоді

На проспекті Молоді муніципали нещодавно демонтували продуктовий кіоск і не повідомили про це його власницю.

По проспекту Соборності четверо чоловіків влаштували стрілянину по автомобілю. У прес-службі патрульної поліції міста Луцька факт виклику підтвердили, однак, про подробиці розповідати відмовились, мовляв, це таємниця слідства й справою займаються криміналісти.

ГУЩА:

Понівечена бруківка на Конякіна
Понівечена бруківка на Конякіна

Забудовник прокоментував початок робіт на футбольному полі на Конякіна-Гордіюк. Зважаючи на те, що усі необхідні дозволи на будівництво, за словами забудовника, видані, 14 березня виконавці вкотре спробували розпочати будівельні роботи.

Лучани разом із активістами змогли відстояти улюблену зону відпочинку на вулиці Конякіна та домоглися, щоб їй надали статус скверу.

На майданчику біля будинків на Конякіна, 10, 10а, 12, 12а, та 12б невідомі понівечили викладену бруківкою дорогу.

ЦЕНТР:

Нова парковка на Пеермоги
Нова парковка на Пеермоги

Земельну ділянку у Центральному парку імені Лесі Українки ніхто не продавав у приватну власність. Ділянку за головування Антона Кривицького дійсно видавали в оренду фірмі «Гран-інвест», однак вже понад 15 років по цьому питанню так і не було ніяких рухів.

Люди нарікають на неповноцінну роботу світлофора.  Лучанка стверджує, що світлофор, який розміщений на виїзді з вулиці Паркової на проспект Волі, вночі почали переводити у попереджувальний режим.

На вулиці Шопена люди припаркували автомобілі на тротуарі, не залишивши проходу для пішоходів.

На проспекті Волі навпроти піцерії «SOLO» поліцейське авто з’їхало з тротуару прямісінько на пішохідний перехід.

На прохання супермаркету «Наш край» та магазину «Ольга» перед шляхопроводом на проспекті Перемоги облаштовують кількаметрову стоянку.

На вулиці Шопена поблизу дитячої залізниці річка Сапалаївка в жахливому стані.

В арці на проспекті Волі між будинками №7 та №9 з землі стирчать металеві прути, які вискочили з бетону.

Ділянку біля смітників на вулиці Будівельників, 11 захаращують нечистоти та обрізане гілля дерев.

На Театральному майдані міста лучани проводжали в останню путь загиблого Сергія Грибкова.

ЗАВОКЗАЛЬНИЙ:

Меморіальна дошка Арцеулову
Меморіальна дошка Арцеулову

На проспекті Президента Грушевського, 6 діти не мають окремого майданчика для гри у футбол, тому часто грають біля квітників або під вікнами будинку.

На проспекті Президента Грушевського, де є більше, ніж три смуги для руху транспортних засобів в обидві сторони, відсутня розмітка.

Біля каменя на розі проспекту Грушевського та вулиці Стрілецької невідомі поставили меморіальну таблицю льотчику Костянтину Арцеулову.

ДУБНІВСЬКИЙ:

Мешканці Дубнівської, 31а бояться, що їм на голови впадуть балкони. Будинок поступово розвалюється, а у дворі немає ні дитячого майданчика, ні дорожнього покриття.

40-й РАЙОН:

На вході до аптеки на вулиці Кравчука зробили пандус-трамплін. Містяни обурюються роботою працівників «для галочки», які змайстрували доріжку для людей з обмеженими можливостями, по якій і «ногами не зійти».

На вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів під час сімейного скандалу батько розсік голову сину газовим ключем і зачинився в кімнаті.

У парку на 40-му кварталі лучанка помітила загублену собачку породи американський спанієль, з ошийником. Дівчина просить відгукнутися господарів.

ДПЗ:

На бульварі Дружби народів згоріли два автомобілі. В одного автомобіля вогнем була понищена передня частина,а в іншого задня. Попередня версія виникнення пожежі – підпал.

На бульварі Дружби Народів, 1а на перехожих чатує небезпека ‒ зламане дерево може впасти людям на голови.

СТАРЕ МІСТО:

На вулиці Данила Галицького водій жовтого Renault Kangoo збив на пішохідному переході дитину.

БАЛКА:

Жителі будинку на вулиці Гетьмана Мазепи відзначили Міжнародний день дитячої книги та розмалювали стіни у дворі екзотичними птахами.

55-Й РАЙОН:

У дворі на вулиці Чорновола вилетів і загубився хвилястий папуга. Просять небайдужих відгукнутися і допомогти знайти згубу.

РІВНЕНСЬКА:

Водій на автомобілі «BMW - 520» збив 34-річну мешканку обласного центру. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром