Влада більше року ігнорує потреби лучан

04 Червня 2018, 16:10
Люди не можуть доїхати до лікарні 1831
Люди не можуть доїхати до лікарні

Мешканка обласного центру Волині поскаржилась на те, що влада міста ігнорує звернення містян щодо потреби у відновленні руху автобусів за маршрутом №14.

Про це на платформі «Відкрите місто» у понеділок, 4 червня, написала Людмила Олейнікова.

Лучанка зауважила, що місцеві можновладці вже більше року не звертають уваги на відсутність сполучення між мікрорайоном ЛПЗ та поліклінікою №3, що на Кічкарівці.

«Все, на що спромоглися місцеві чиновники зробити на неодноразові звернення містян, це час від часу оголошувати тендер, який нічим не закінчується», – написала вона.

Нагадаємо, відновити рух найближчим часом за цим маршрутом обіцяв тодішній в.о. міського голови ще у травні 2017 року.

За словами авторки допису, попередня влада Луцька передавала цей маршрут перевізникам «у навантаження» до більш економічно вигідних маршрутів, а ті, хто нині керує обласним центром, не хочуть обтяжувати «своїх» підприємців і лише роблять вигляд, що займаються пошуком «цапа-відбувайла», який виявить бажання здійснювати перевезення на несильно завантаженому маршруті, де «немає такого потоку пасажирів, щоб "набиватися" в автобус, як в консервну банку».

Як один з варіантів розв'язання цієї проблеми лучанка запропонувала зобов'язати перевізника, який обслуговує маршрут №12 «КРЗ-ЛПЗ» – ТОВ «Санрайз» – виділити автобус, який здійснювати по три рейси у ранкову і вечірню пору за маршрутом «ЛПЗ-Поліклініка №3». 

Читайте також: Доїхати до вулиці Ківерцівської – проблематично

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром