«Кіоски, ларьки, павільйони – вчорашній день», – заступник мера

08 Квітня 2016, 12:14
2052

Заступник міського голови Сергій Григоренко пояснив масовий демонтаж незаконно встановлених кіосків та павільйонів і зауважив, що у перспективі малі точки замінять на торгові центри.

Про це Сергій Григоренко розповів у п'ятницю, 8 квітня, під час проведення семінару на тему «Вимоги чинного законодавства щодо реалізації пива (у тому числі на розлив)».

Заступник мера зазначив, що хай це буде павільйон для продажу пива, чи будь-чого іншого, але якщо він незаконно встановлений, то конструкцію обов’язково демонтують.

«Кіоски, ларьки, павільйони – вчорашній день. Ви маєте зрозуміти, що у нас в місті 388 малих точок. В перспективі ми повинні іти до торгових центрів. Якщо продовжуватимемо роздавати дозволи на встановлення ларьків, то ними заставлять усі вулиці, а місто не гумове», – повідомив Сергій Григоренко.

За словами Григоренка, під час демонтажу не лобіюють чиїхось особистих інтересів, а роблять це виключно з об’єктивних мотивів законності та нормального вигляду міста. Це, каже заступник, підтверджене тим, що на місці демонтованих конструкцій нові не з’являються. 

До слова, на проспекті Молоді підприємець воює з муніципалами за кіоск. Муніципали нещодавно демонтували продуктовий кіоск і не повідомили про це його власницю. Тим часом, власниця кіоску на проспекті Соборності «випросила» у міської ради не демонтувати її кіоск.

Нагадаємо, Сергія Григоренка виключили з партії за антисемітські висловлювання.

Коментарі
09 Квітня 2016, 20:43
А чому дрібні підприємці не повинні мати дохід, а торгові центри повинні мати надприбутки. Навіщо в такому невеликому місті стільки торгових центрів?З дітьми туди незручно ходити, особливо маленькими, ціни жахливі, бо дорога оренда, продукти часто неякісні і правди не знайдеш. Можливо тут якийсь інтерес?
09 Жовтня 2016, 14:25
Знову давлять жиди дрібний бізнес.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39