Квартири злісних боржників за тепло продаватимуть на аукціоні

08 Квітня 2016, 10:21
2420 Джерело: nationalmortgageprofessional.com

У жителів, які мають борг за спожите тепло більше 10 тисяч гривень, відчужуватимуть майно.

Про це повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час позачергової сесії міськради у п’ятницю, 8 квітня.

Він зазначив, що на сьогодні субсидії оформляють усім, хто цього потребує, проте є й такі мешканці, які просто не бажають платити.

«Є і такі, хто впевнений в безкарності. Мабуть у цьому питанні морально-етичний бік питання відійде на другий план і ми прийматимемо найжорсткіші міри покарання», – зауважив Яковлев.

Заступник також додав, що у квартирах боржників за тепло відключатимуть й холодну воду, якщо вони навіть не боргуватимуть «Луцькводоканалу». Якщо мешканці подаватимуть до суду за таке рішення, то Яковлев обіцяє, що міськрада відстоюватиме свою позицію.

«Ті помешкання, де не проживають малолітні діти, а жителі боргують більше 10 тисяч гривень, продаватимемо. Це крайня міра, але її теж застосовуватимуть», – повідомив Тарас Яковлев.

Заступник налосив, що таку ініціативу починають вводити в дію і першу квартиру боржників уже виставляють на аукціон.

Нагадаємо, перекривати воду та виставляти квартири на аукціон – так міська рада пропонує боротися з лучанами, які не платять за спожите тепло. Відповідну заяву зробив міський голова Микола Романюк у середу, 6 квітня.

Також нещодавно стало відомо, хто у місті боргує за тепло найбільше.

Коментарі
30 Травня 2016, 13:27
Підтримайте петицію проти продажу квартир в Луцьку.<br/>http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/442
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром