Депутати зберуться на позачергову сесію, щоб засудити дії «Нафтогазу»

07 Квітня 2016, 16:13
1615 Джерело: dalekizori.com

Обранці громади звернуться до державної влади з метою засудити дії НАК «Нафтогаз України» щодо припинення газопостачання ДКП «Луцьктепло», внаслідок яких населення лишилося без гарячої води.

Про це у коментарі Район.Луцьк повідомив депутат міськради Андрій Козюра.

Він зазначив, що з ініціативи фракції «Батьківщина» у п’ятницю, 8 квітня о 9:00 депутати позачергово зберуться на сесію міськради, щоб обговорити ситуацію, яка виникла в місті з постачанням гарячої води, і звернутися до держави з вимогою виконати свої зобов’язання у сфері місцевої теплоенергетики.

« Саме держава змусила ДКП «Луцьктепло» перебувати у такій ситуації, у якій воно є. Саме тому завтра ми будемо розглядати звернення до Президента України, Кабміну, ВРУ та Голови ради національної безпеки стосовно тієї ситуації, яка склалася. Бо вона стосується не лише нашого міста, а й 70 % всіх областей України», – зауважив Андрій Козюра.

Він також додав, що ситуацію повинні розглянути як на засіданні Верховної Ради України, так і на засіданні Ради національної безпеки та оборони. Адже тут йде мова про можливість виникнення техногенних катастроф через масове використання газу населенням.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
07 Квітня 2016, 19:43
Плати чи не плати за гарячу воду та опалення,всеодно,відключають всім разом.То,може,взагалі всім не платити?Не зможуть можновладці сидіти на газі не продаючи його.
07 Квітня 2016, 20:31
Ну і засудять вони дії Нафтогазу і шо? Це для "лєктората" вистава що ніби шось ми робимо? Держава у депутатів винувата... Яка?
07 Квітня 2016, 21:54
Думаю, що мешканці міста з магдебурським правом не заслуговують на постійний обман. Долю Нафтогазу і ДКП"Луцьктепло" вже давно вирішили олігархи.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром