Молоді: підприємець воює з муніципалами за кіоск

07 Квітня 2016, 14:43
2313 Джерело: скріншот із відео

На проспекті Молоді муніципали нещодавно демонтували продуктовий кіоск і не повідомили про це його власницю.

Підприємець обурена таким свавіллям, тому звернулася до активістів, йдеться на сторінці «Народного контролю» у Facebook.

У пані Зої та її сім’ї продуктовий кіоск на проспекті Молоді був єдиним джерелом доходів. За словами підприємця, 15 років він нікому не заважав, усі дозвільні документи були впорядку.  І ось без попередження МАФ демонтували – разом з товаром та обладнанням.

«Холодильники вже були завантажені, морозильна камера відключена, повна морозива. Коли ми почали виносити речі, то вони почали піднімати нас краном. Ми закрили його на ключ і вона погрузила його на машину, – каже підприємець Зоя.

Місцеві мешканці також обурені таким свавіллям муніципальної поліції.

Журналісти «Народного контролю» разом пані Зоєю прийшли на прийом до мера, який раніше обіцяв, що кіоск не чіпатимуть. Тоді ж запевнив – оренду продовжать ще на один рік. Однак слова не дотримав.

До слова, головну муніципалку міста обізвали сепаратисткою через демонтований кіоск на Молоді. Це питання також розглядали на комісії у міській раді 25 березня.

Детальніше дивіться на відео.

 

Коментарі
07 Квітня 2016, 18:35
А проплачений Народний контроль Данильчука воює за кошти,які збирає за замовні матеріали...
07 Квітня 2016, 20:22
Муніципалів не схвалювала ніколи але...Тільки коли той кіоск забрали Молоді став на вулицю схожий. Там поряд ще один стоїть-такий же "красава".Мініципали позабирайте з житлових кварталів ті базарні лотки вони аж очі ріжуть! Біля будинків мають бути дерева та доріжки, а не холодильники з пивом.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром