Луцький двір: мешканці вулиці На Таборищі самі ремонтують столітній будинок

07 Квітня 2016, 11:06
2907

Жителі вулиці На Таборищі, 7  змушені самостійно робити ремонт у сторічному будинку та облаштовувати подвір'я.

Мешканці району найбільшою проблемою вважають старість будинку, адже його збудовано  ще у 1910 році. За словами людей, він вже давно потребує капітального ремонту.

У будинку сиплеться штукатурка, що створює для жителів неабиякий дискомфорт. Найпроблемнішими ділянками залишаються дах та фасад будинку. Мешканці кажуть, що самі б замінили їх, однак для цього не вистачає спецтехніки.

«Дім убогий, але десь жити потрібно», – констатує мешканець будинку Артем.

У дворі будинку завжди гуляє багато дітей. Для них сусіди власним коштом облаштували дитячий майданчик. Для людей літного віку, які люблять відпочивати біля будинку, встановили лавку і столик. У літню пору сусіди часто організовують там спільні чаювання. Однак, ці конструкції вже застаріли і їх потрібно замінити. Вони  також планують встановити нову гойдалку для малечі.

«Окрім того, варто перефарбувати поштову скриньку, і взагалі – замінити її», – каже місцева жителька Олександра.

Мешканці кажуть, що самі організували клумби біля будинку. Стверджують, що колись там збиралися місцеві п’янички. Серед квітів вони влаштували справжній смітник, бо залишали десятки різних пляшок. Більш того, нетверезі чоловіки могли сходити в туалет на клумбі. Однак жителі вже давно побороли цю проблему. 

Якщо вам є що розповісти про ваш двір, пишіть на нашу пошту [email protected] або телефонуйте за номером +38 066 413 29 28.

Читайте також про те, що мешканці Дубнівської бояться, що їм на голови впадуть балкони.






1







 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
07 Квітня 2016, 14:30
матеріал "відстій" - фото "відстій!, пишуть про будинок - показують колеса. Коли вже навчитеся грамотно викладати матеріал?
07 Квітня 2016, 15:40
дякуємо за зауваження) може ви похвалитеся талантом і напишете нам про свій двір? будемо раді :)
07 Квітня 2016, 17:36
Ну да, хотілося б побачити будинок.
07 Квітня 2016, 17:52
ВЖЕ Є :)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром