Луцький двір: мешканці Дубнівської бояться, що їм на голови впадуть балкони

06 Квітня 2016, 19:04
3112

Як і сусідні двоповерхівки, будинок на вулиці Дубнівська, 31а поступово розвалюється, а у дворі немає ні дитячого майданчика, ні дорожнього покриття.

На фоні багатоквартирки видніється повністю розвалена споруда, а навколо розташувалися ще кілька будівель, які рано чи пізно ризикують повторити долю свого зруйнованого сусіда.

«Подивіться на ці балкони. Їх, мабуть, простіше взагалі пообрізати, щоб біди не наробили», – скаржиться місцева мешканка.

Всередині, кажуть жителі, будинок має не кращий стан, ніж ззовні. Дах протікає, а вигляд стареньких під’їздів лишає бажати кращого.

«Був випадок, коли сусід на горищі провалився. Ту частину стелі підбили, але туди ходити вже всі бояться. Кілька років тому по 1000 гривень з кожної квартири зібрали і хоч поставили двері на кодовому замку, а то через той вхід, що був, і собаки бігали», – розповідає жителька.

Окрім проблем у самому будинку, не меншою незручністю є й відсутність облаштованого майданчика на прибудинковій території.

Дитячих конструкцій біля будівлі немає, проте альтернативним майданчиком слугує закинута територія поблизу сусіднього будинку. Та через вкрай занедбаний стан ділянки, багато батьків просто не дозволяють тут гратися своїм дітям.

Молоді сім’ї, що мешкають у будинку, уже не раз пробували вирішити проблему із дитячим майданчиком. Але поки що облаштувати місце для відпочинку таки не вдалося.

«Скільки ми зверталися в «жек», вони ніколи не мають грошей, щоб щось зробити. А за що ми платимо? Казали у міськраді, що ці будинки взагалі зносити будуть. Так що багато хто самостійно нічого робити й не хоче», – ділиться жінка.

Якщо вам є що розповісти про ваш двір, пишіть на нашу пошту [email protected] або телефонуйте за номером +38 066 413 29 28.














 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром