Конякіна: люди відвоювали зону відпочинку

06 Квітня 2016, 16:01
2455 Джерело: скріншот із відео

Лучани разом із активістами змогли відстояти улюблену зону відпочинку на вулиці Конякіна та домоглися, щоб їй надали статус скверу.

Про це повідомили на сайті «Народного контролю».

Нагадаємо, раніше до активістів звернулися лучани, що мешкають на вул. Конякіна. Вони побоювалися: якщо підприємцю, що обслуговував відпочинкову  територію,  не продовжать договір оренди землі – зелені насадження будуть знищені, а ділянку віддадуть під якийсь кіоск.

«Не хотілося б втратити таку оазу зелені, де навесні, влітку, восени наші діти, внуки, жінки з дітьми відпочивають», – ділилася думками  місцева мешканка Лія Борисівна.

Врешті-решт, після чергового звернення громади уже при підтримці «Народного контролю»  у міській раді пообіцяли не лише не ліквідовувати зелену зону, а й надати їй захисний статус.

Так, на останній сесії міськради територія між вулицями Конякіна та Кравчука отримала статус скверу.

«Безумовно, це позитивне рішення! Адже у нас звикли: щойно з’явиться якийсь бізнесмен із грошима, йому одразу готові віддати і дитмайданчики, і зелені насадження під чергові магазини. Натомість на сквер буде непросто посягнути», – не приховує задоволення місцева жителька Марина.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром