У Луцьку біля Старого ринку машина збила жінку

31 Травня 2018, 22:42
ДТП поблизу Старого ринку 7436
ДТП поблизу Старого ринку

У Луцьку, на зупинці біля Старого ринку не на «зебрі» машина збила жінку.

Про це Район.Луцьк стало відомо з власних джерел.

Варто зазначити, що жінку збили не на пішохідному переході.

Поки невідомо, в якому вона стані.

Водій перебуває на місці. У нього шок, дає свідчення.

Деталі згодом.

2
Поки невідомо, що в якому стані перебуває жінка
Поки невідомо, що в якому стані перебуває жінка

На місці працюють правоохоронці та медики
На місці працюють правоохоронці та медики

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Читайте також: У Заборолі внаслідок ДТП водій травмував руку

У селі під Луцьком – аварія на новій трасі

Винниченка: «Mersedes» збив велосипедистку.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
01 Червня 2018, 02:22
Там часто перебігають дорогу. Мені самій якось чуть жінка під колеса не потрапила. Кілька "збережених" на вашу думку хвилин можуть коштувати вам життя. Сумно. надіюсь, з нею все буде гаразд
01 Червня 2018, 02:49
Це дівчина, 17 років. Що з нею? кажуть вона не місцева
01 Червня 2018, 04:19
Дівчина не місцева. Навчається у Луцьку. В дуже важкому стані, в реанімації. Водій не порушив правил дорожнього руху, був у тверезому стані, побачив 2 дівчат, які перебігали. Почав маневр, аби оминути, одну встиг, а іншу - вже ні.
01 Червня 2018, 12:48
Вчора быля ПАККО переходила одна &quot;сліпа&quot; жінка. Задерла носа вгору і телефон до вуха і переходить. Не вправо не вліво навіть не глянула.<br/>Я бачу їде авто і шоферу прямо в очі світить сонце. він примружувався там щось пригинався щоб побачити дорогу. <br/>Я вже крикнув їй що машина їде.<br/>Якось в останній момент водій нєї побачив і екстренно загальмував.<br/>По справедливості я б зтверджував що вона винна якби він вдарив неї.<br/>В першу чергу кожен відповідає з своє життя.
01 Червня 2018, 18:17
Пішоходи уявляють що вони безсмертні. Жах як вони переходять неругульований пішоходний перехід біля ЦУМУ.
01 Червня 2018, 18:30
01 червня, 9.15 ранку, перехрестя Ів. Франка біля моста ч/р Сапалаївку.<br/>Мене могло збити бидло, яке летіло зі сторони Набережної в напрямку якоїсь бази уздовж Сапалаївки.<br/>Він летів назустріч сонцю не дивлячись наліво на спуск зі сторони Волиньгазу, а звідти на швидкості спускалось кілька авто. <br/>Я вже зрозумів, що треба пропускати бидло, але зненацька стало очевидно, що якщо бидло почне вивертати наліво, аби уникнути зіткнення то він зіб`є мене.<br/>Встигли загальмувати обидва авто.<br/>Бидло мішає бетон, або кладе цеглу, привозить з Польщі 1000 доларів чи дешеве авто і починає ним керувати згідно своєї бидлячої сутності.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром