Проспект Молоді: як і хто рятував тварину з зачиненого кіоска

24 Липня 2015, 10:00
4570

Лучанка Юлія Камінська розповіла у соцмережі, як врятували котика з кіоску на проспекті Молоді.

Як пише жінка, вони з подругою звертались в різні інстанції з проханням допомогти визволити кота, однак їх "послали" не тільки рятувальники, уникаючи брати на себе відповідальність за взлом кіоска, а й гаряча лінія міськради.


"Лише в КП "Ласка" відреагували адекватно: дали нам годину, аби з'явився господар кіоску, а потім обіцяли надсилати підмогу (і це, зауважте, в неділю!). 
Але найкрутішим у цій історії несподівано виявився наш дільничий Велерій Бультін, який з'явився на виклик за 7 хвилин і відразу почав шукати власника. А коли власниця прибігла (хтось із сусідніх кіосків їй подзвонив, хоча нам її номер давати відмовлялися) й почала нам хамити, мовляв, навіщо ми здійняли шум через якогось там кота, "краще б собак кусючих пішли потравили", "а в кіоску є продухи", то дільничий швидко закрив їй рота", - пише Камінська.


Юлія зазначає, що крики кота чули десятки, а то й сотні людей, але ніхто не реагував. 
Тепер цей мало не закатований котик живе зі своїми рятувальниками, а назвали його Бубка.

Нагадаємо, "Народний контроль" у Фейсбуці повідомив, що до них звернулись лучани з проханням допомогти врятувавти  кота, якого замкнули у розпеченому на сонці кіоску, однак за кілька годин вони самі дістали звідти бідну тваринку.

 
Коментарі
24 Липня 2015, 19:21
не район луцьк, а шматок лайна. вам після такого не бути ніким, крім тухлої жовтухи. будете тільки ямки фоткати і брати коментарі у бомжів, таких як ви. в нашому місті набагато більше важливих проблем. краще на прес-конференції походіть, довбойоби.
24 Липня 2015, 19:27
Треба було власницю там залишити в тому кіоску з продухами....Жорстокість так просто не минаєця.....
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром