Чверть століття інновацій: ПриватБанку на Волині 25 років

30 Травня 2018, 10:20
1545

ПриватБанк за час свого існування в Україні став потужним модернізатором для економіки. Які інновації та пропозиції запровадили для клієнтів і контрагентів в Приваті.

Як фінансова установа впливає та міняє Волинь – розповів журналістам директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Прес-конфереція з нагоди ювілею ПриватБанку. У центрі - директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко,
Прес-конфереція з нагоди ювілею ПриватБанку. У центрі - директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко,

 

►На сьогодні ПриватБанк є лідером з залучення депозитів в області. Більш ніж 58% волинян довіряють свої заощадження у сумі 2.7 мільярдів гривень саме цьому банку. І сума вкладів постійно росте.

►Серед усіх кредитних карток, що діють на Волині, 77% складають картки Привату. Такий результат цілком закономірний, адже банк був піонером запровадження «пластикового» сервісу в Україні. На початку 90-х років консервативні українці не довіряли банківським картам. Завдяки наполегливим зусиллям топ-менеджменту банку вдалося настільки популяризувати карткову систему, що нині Приват є беззаперечним лідером галузі. Тільки минулого року в мережі терміналів волиняни розрахувались на суму майже 2 мільярди гривень.

► Приватівці першими на Волині встановили банкомати. На сьогодні в активі Привату – майже 200 банкоматів і 300 терміналів самообслуговування, що розташовані по всій області.

► Більше 300 тисяч волинян активно користуються кредитними картками. 40% позичальників сумлінно вкладаються в період до 55 днів, що дозволяє не сплачувати банку відсотки.

► Більшість бюджетників, а ця цифра перебільшує 94% (81 тисяча осіб), отримують зарплатню у ПриватБанку. Третина пенсіонерів (90 тисяч осіб) і 11 тисяч студентів отримують гроші на пластикові картки Привату.

► На користь роботи з ПриватБанком говорить і його найсучасніша система онлайн-банкінгу. Нині в області - майже 160 тисяч користувачів системи Приват24 і ця цифра постійно росте. Банк входить в п'ятірку найбільш технологічних банків Європи.

► Банк першим і поки що єдиним в Україні запустив ApplePay. Зараз для безготівкового розрахунку не потрібна навіть картка, достатньо мати iPhone. В ці дні банк тестує нову безконтактну систему розрахунків, для якої не потрібен термінал.

►ПриватБанк був першим банком в Україні, який запровадив сповіщення клієнтів телефоном про надходження грошей чи зняття з рахунку.

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром