Луцького суддю Ющука відпустили під зобов'язання

29 Травня 2018, 16:47
Олег Ющук 4168 Джерело: Вища рада правосуддя
Олег Ющук

Підозрюваного детективами НАБУ в зловживанні впливом суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Олега Ющука відпустили під особисте зобов'язання.

Такий запобіжний захід обрав суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Нагадаємо, що правохоронці 15 березня проводили обшуки у Луцькому міськрайонному суді. Цю інформацію у суді підтвердили. Однак наголосили на тому, що суддів на хабарі не затримували. Пізніше стало відомо, що міськрайонний суд обшукували таки через вимагання хабара одним із суддів.

Детектив НАБУ просив суд застосувати до Ющука запобіжний захід у вигляді застави. Підозрюваний і адвокат виступали проти задоволення клопотання.

Вислухавши обидві сторони, слідчий суддя ухвалив рішення в задоволенні клопотання відмовити. Однак суд вирішив все-таки застосувати запобіжний захід до Ющука у вигляді особистого зобов'язання. Так на нього поклали такі обов'язки: прибувати до правоохоронців і суду на вимогу; не відлучатися з Луцька і утримуватися від спілкування зі свідками та іншими фігурантами справи.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром